Digitale Menuborden

Beheer zelf uw menubord online met FastMenu.

FastMenu. De HORECA standaard.

Een volledig digitaal menubord systeem dat gemakkelijk en snel werkt en waar u zelf controle over heeft. U hoeft niet meer te wachten op ontwerpers, drukkers, beletteraars, ... om de prijzen en promoties in uw zaak te wijzigen. Dat doet u voortaan zelf in mum van tijd in de cloud dankzij FastMenu.


De all-in-one oplossing.

FastMenu is een volledig pakket, van de eerste tot de laatste stap. U hebt absoluut niets anders nodig om digitale menu- en promoschermen te gebruiken.

Planning

SilverArt helpt u bij het bepalen van de beste oplossing voor uw specifieke situatie. Er wordt rekening gehouden met verschillende factoren zoals het type van schermen, de afmetingen van uw interieur, uw verwachtingen, ...

Installatie

FastMenu kan door onze medewerkers geleverd en geplaatst worden. De datum van de installatie wordt in samenspraak bepaald. Doe-het-zelvers kunnen uiteraard ook alles zelf plaatsen.

Initialisatie

SilverArt zorgt er voor dat uw FastMenu klaar is om onmiddellijk in gebruik te nemen. Alle instellingen en verbindingen worden geregeld en de gegevens voor uw eerste menuborden worden op voorhand ingevoerd, zodat u onmiddellijk kan starten.

Software

FastMenu wordt gecontroleerd via FastDesigner. Dit is een uiterst gebruiksvriendelijk systeem waarmee u online uw schermen kunt beheren zonder enige kennis over programmeren of ingewikkelde beeldbewerkingssoftware.

Maatwerk

Bij SilverArt hebben we grafische know-how in huis. Zo kunnen wij ook sjablonen als maatwerk aanleveren.

Onderhoud en support

Probleem? Geen probleem. U kan SilverArt steeds bereiken met uw vragen. Er is zelfs een optie voor snelle interventies ter plaatse.


FastMenu is dé economische keuze.

Tevreden klanten = meer omzet

Het is aangetoond dat de aanwezigheid van digitale promotie- en informatieschermen een positieve indruk achterlaat bij de klanten die daardoor sneller geneigd zijn om geld uit te geven en om terug te keren als klanten.[1]

Nieuwe klanten = meer omzet

FastMenu wordt de blikvanger in uw zaak en tegelijk iets dat u onderscheidt van de concurrentie. Zo zorgt u er voor dat u gemakkelijker nieuwe klanten aantrekt.[2]

Interessante promoties = meer omzet

Zet bepaalde producten extra in de kijker om deze meer te verkopen. Dankzij de infotainment slides van FastMenu bent u er zeker van dat uw promoties niet worden genegeerd.

Geen drukwerk = minder kosten

Drukwerk kost geld én tijd. Stel uw prijswijzigingen niet langer uit. Uw prijzen op uw digitaal menubord past u eender waar en wanneer gemakkelijk aan. Bovendien hebben digitale schermen veel levendigere kleuren dan drukwerk.

Geen grafische kosten = minder kosten

Met de sjablonen in FastDesigner hebt u geen grafische vormgevers meer nodig. Intelligente systemen zoals de FastDesigner LogoMagic maken het gemakkelijk om zelf professioneel ogende slides te maken zonder professionele beeldverwerkingssoftware te gebruiken.

FastMenu werkt samen met u = minder kosten

Verlies geen tijd met het werkend houden van uw menubord. FastMenu is gebouwd met de robuuste technologie dat door de industriële top wordt gebruikt. FastMenu stopt niet met werken tot u het afzet.

Maatoplossing?

FastMenu is beschikbaar vanaf één enkel 32" scherm en kan uitgebreid worden naargelang uw wensen. Bestaande schermen kunnen tevens mee gebruikt worden. Er is een FastMenu voor elk budget en bovendien kan u kiezen voor een optie met leasing op maandelijkse afbetaling.


Betrouwbaar en snel

Professionele hardware

Voor FastMenu gebruiken we steevast oerdegelijke componenten. Alle geleverde schermen zijn professionele LFD's die specifiek gebouwd zijn om vele uren onder de meest veeleisende omstandigheden te presteren met briljante kleuren en beeldkwaliteit.

Robuuste software

FastOS, het besturingssysteem van FASTplayer is in eigen huis ontworpen, dus onafhankelijk van derden en heeft geen last van vervelende pop-up meldingen bij elke nieuwe update.

Backups

Al de schermen en prijzen die u hebt ingevoerd worden via FastDesigner "in the cloud" bijgehouden. Dit gebeurt automatisch en voorkomt dat u per ongeluk gegevens zou verliezen.

Offline modus

Zelfs wanneer uw internet wegvalt blijft FastMenu verder werken dankzij de offline modus van FastOS. Bovendien vermindert FastOS uw internet verkeer dankzij ons intelligent caching-systeem.

Garanties

Alle producten worden geleverd met bijhorende fabrieksgaranties. Er zijn ook optionele service-paketten mogelijk om u binnen de 24 uur een vervangtoestel te garanderen. Bovendien kunt u met uw problemen altijd bij SilverArt terecht.


Online beheer van uw menuborden met FastDesigner

Prijslijsten en menukaarten

Van 10 tot 40 items per slide, product beschrijvingen en prijsvariaties mogelijk.

Dranklijsten/sauslijsten

Geanimeerde lijsten voor dranken en sauslijsten met grotere letters.

Openingsuren

Toon uw openingsuren en een grote klok.

Afbeeldingen

Eigen afbeeldingen uploaden en verwerken of keuze uit onze mediabibliotheek.

Video's

Upload uw eigen videos am af te spelen op uw schermen.

Promo-schermen

Zet bepaalde producten in de kijker op uw menubord en verhoog uw omzet.


[1] Charles Dennis et al., "The mediating effects of perception and emotion: Digital signage in mall atmospherics" in Journal of Retailing and Consumer Services Volume 17, Issue 3 (2010), pp. 205–215.

[2] Charles Dennis, Richard Michon & Andrew Newman, "The appeal of a town's separately branded environments to market segments and the segmented appeal of digital signage" in Place Branding and Public Diplomacy Vol 6 (2010), pp. 156–175.

[3] Jörg Müller et al., "Display Blindness: The Effect of Expectations on Attentions towards Digital Signage" in Pervasive Computing (2009), pp 1-8